Leilighetene

Totalt er Himmel & Hav 87 moderne og stilrene leiligheter, som varierer i størrelse og utforming. Leilighetene bygges i to salgstrinn. Første trinn består av 51 leiligheter, og er nesten utsolgt. Andre trinn består av 36 leiligheter, som er innflyttingsklare før jul 2018. 

Det er 16 ledige 3- og 4-roms leiligheter i andre byggetrinn. Disse befinner seg fra plan 2 til 5, og varierer mellom 56 kvm til 91 kvm BRA. Sjekk boligvelgeren for full oversikt.

1-roms

Alle 1-roms leiligheter er utsolgt!

Bo enkelt men godt. De minste leilighetene har effektive og smarte planløsninger, som passer for de som liker å bo urbant. Med sovealkove som er trukket tilbake for seg selv, er det ikke stor forskjell fra en 2-roms.

Fordelt på begge salgstrinn utvikles det ni av denne leilighetstypen som er mellom 37,3 og 43,6 kvm. Leilighetene finner du på plan 2, 3, 4 og 5.

Dette er en illustrasjon, og vi tar forbehold om at det kan forekomme endringer.

2-roms

Alle 2-roms leiligheter er utsolgt!

Den klassiske leiligheten for enslig eller ungt par. Smarte løsninger og store vinduer gir leilighetene en god romfølelse. Fra stuen er det store vinduer ut mot din egen balkong på de fleste leilighetene av denne typen.

Det utvikles 24 leiligheter av denne typen. Areal fra 39,8 kvm til 43,8 kvm. Leilighetene befinner seg på plan 2, 3, 4, 5 og 6.

Dette er en illustrasjon, og vi tar forbehold om at det kan forekomme endringer.

3-roms

Flott beliggenhet, smarte planløsninger og nydelig utsikt. Det kjennetegner våre 3-roms leiligheter, som kan bli din! Vi har et stort utvalg av 3-roms med forskjellig utforming og plassering. Flere av disse leilighetene har også innglasset balkong.

I andre byggetrinn har vi igjen flere 3-roms leiligheter, som er innflyttingsklare til jul. Få full oversikt i vår boligvelger her. 

Dette er en illustrasjon, og vi tar forbehold om at det kan forekomme endringer.

4-roms

Romslige leiligheter med luftig plassering. De leveres i flere forskjellige typer tilpasset dine behov. Her snakker vi muligheter for hele 3! balkonger med en helt fantastisk utsikt som vennene dine kommer til å elske - når de kommer på besøk.

Vi har én 4-roms ledig i første byggetrinn, som er innflyttingsklar. De resterende er i andre byggetrinn og er innflyttingsklare til jul. Alle er hjørneleiligheter. Se vår boligvelger for komplett oversikt.

Dette er en illustrasjon, og vi tar forbehold om at det kan forekomme endringer.

5-roms

Alle 5-roms leiligheter er utsolgt!

Her setter vi kronen på verket. Helt ytterst, med kongelig utsikt mot sundet, ligger disse perlene fordelt over tre etasjer. Hver av de har en luftig balkong på over 18 kvadratmeter! Det største soverommet kan også friste med et walk-in closet.

På Himmel & Hav leveres det totalt fem 5-roms leiligheter. Hver av de har et areal på enten 93,6 eller 103 kvm. Leilighetene befinner seg på plan 2, 3 og 4.

Dette er en illustrasjon, og vi tar forbehold om at det kan forekomme endringer.

Stue og kjøkken

Stuen er boligens hjerte. Her tilbringer du mesteparten av tiden når du er våken. Og vi antar at du kommer til å elske utsikten ut gjennom de store og luftige vinduene ut mot balkongen.

Kjøkkenet er stedet for de magiske øyeblikkene, der du imponerer dine venner eller kanskje en helt spesiell person. Samtidig skal kjøkkenet oppfylle mange behov. Derfor har vi lagt vekt på plassbesparende og smarte løsninger, med integrerte hvitevarer som standard, som gjør det til et godt sted å være til enhver anledning. Både til hverdag og fest.

Kjøkkenløsningen leveres av Sigdal, med skap i takhøyde.

Bad

Deilige og lune bad med fliser på gulv og vegg, samt varmekabler i gulvet er en selvfølge i moderne boliger. Slik skal det selvfølgelig også være på Himmel & Hav.

Toalettet er vegghengt, noe som er plassbesparende. Det leveres med den lekre og prisvinnende sisternen av typen Monolith fra Geberit.

Dusjhjørne med røropplegg i veggen, noe som maksimerer utnyttelsen av baderommets areal.

FOAJE

Det første som møter deg når du kommer inn i bygget er et lyst og trivelig velkomstparti. Stikkordene er moderne og stilrene møbler, sammen med freshe og klare farger. Foajeen vil gi et godt førsteinntrykk, som du vil være stolt av å kunne presentere. Eller som du vil se frem til å møte, etter å ha vært ute. Velkommen!

Bilkollektiv

Beboere i borettslaget vil få tilgang til to moderne VW e-Golf, levert av Møller Tromsø. Bilene er stappet med moderne teknologi, og har svært gode kjøreegenskaper. Dette er by-bilen som passer perfekt til korte og mellomlange turer.

Du sparer penger på ikke å måtte ha egen bil, samtidig som du har friheten og fleksibiliteten med å ha tilgang på bil når du trenger det.

Gjesterom

Selv om du kjøper deg en liten leilighet så skal du slippe å bekymre deg over at du ikke har plass til overnattingsgjester. På Himmel & Hav har vi to overnattingshybler tilgjengelig for våre beboere. Hyblene utstyres med seng, sittegruppe og garderobe.

Treningsrom

Vi legger forholdene til rette for at du kan leve et aktivt liv på Himmel & Hav. På første plan utvikler vi et treningsrom som installeres med moderne treningsutstyr. Om du liker å trene inne i lune omgivelser så vil dette tilbudet være perfekt for deg. Kanskje en liten morgenjogg på tredemølla vil friste?