Salgsstart

Salget av leiligheter på Himmel & Hav er godt i gang. Både Trinn I og II selges fortløpende med leiligheter til fast pris.

Websiden oppdateres underveis med ny og nyttig informasjon. Har du spørsmål, eller vil melde din interesse for prosjektet, vennligst kontakt vår salgskonsulent Ingvild Bratterud. Mobil: 469 60 555. E-post: ingvild.bratterud@peab.no

Byggetrinn I og II

Første byggetrinn av Himmel & Hav består av 52 leiligheter. Trinn II utgjør resten på 36 leiligheter. Leiligheter i begge salgstrinn selges.

De fleste leilighetene i byggetrinn én er utsolgt. Andre byggetrinn ferdigstilles til jul 2018, og her har vi flere 3- og 4-roms leiligheter tilgjengelig for salg. 

VW e-Golf inkludert

De som kjøper leilighet får tilgang til to VW e-Golf i bilkollektiv. Avtalen er gjort i samarbeid med Sulland Tromsø. Bilene leveres brukt når de første beboerne flytter inn.

Området på Strandkanten er et moderne og urbant byområde, skapt for miljøvennlige løsninger. El-biler vil gjøre det enkelt, miljøvennlig og rimelig for de som kjøper leilighet hos oss.